Açelya Elmas

Açelya Elmas

Açelya Elmas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.05.1977

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı müzik bölümünden mezundur.
Oyuncu Naz Elmas’ın ablasıdır.

Filmografi

• Ruhsar (1997)
• Eyvah Babam (1998)
• Deli Yürek (1999)
• Umut Yolcuları (1999)
• Gittiğin O Gün (2000)
• Eyvah Kızım Büyüdü (2000)
• Koçum Benim (2002)
• Cabbar (2002)
• Kurşun Yarası (2003)
• Ihlamurlar Altında (2005)
• Karınca Yuvası (2006)
• Kara İnci (2007)
• Lale Devri(2011)

Görev Aldığı Yapımlar

Açelya Elmas Fotoğrafları

Açelya Elmas İle İlgili Haberler

Portreler