Aiden Longworth

Aiden Longworth

Aiden Longworth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.8.2004

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Filmografi

2016 The 9th Life of Louis Drax 
2016 Trunk (Kısa Film)
2016 The Unseen 
2016 Arthur (Kısa Film)
2014 Hector and the Search for Happiness 
2014 Cut Bank
2012 A Christmas Story 2 (Video Filmi)

Televizyon

2016 Timeless
2016 Geleceğin Efsaneleri
2016 Gizli Dosyalar
2015 The Returned
2014 Davetsiz Misafirler
2014 Yarının İnsanları
2013 Doğaüstü

Görev Aldığı Yapımlar

Aiden Longworth Fotoğrafları

Aiden Longworth İle İlgili Haberler

Portreler