Ali Şekeroğlu

Ali Şekeroğlu

Ali Şekeroğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.09.1970

Doğum Yeri: Şanlıurfa, Türkiye










Filmografisi

  • Biraz Tuz Biraz Biber, 2010
  • Aşk Bir Hayal, 2009
  • Ayrılık, 2009
  • Kurban, 2009
  • Kelebek, 2008
  • Bir Göçmen Kuştu O, 2008
  • Tek Türkiye, 2007
  • Annem, 2007
  • Yaralı Yürek, 2007
  • Kara Duvak, 2007
  • The Anatolian, 2007
  • Arka Sokaklar, 2006
  • Saklı Yüzler, 2006
  • Çemberimde Gül Oya, 2006
  • Yürekte Sızı, 2005
  • Seni Çok Özledim, 2005
  • Yeniden Çalıkuşu, 2005
  • Gurbet Kadını, 2003
  • Eyvah Kızım Büyüdü, 2000
  • Aşkın Dağlarda Gezer, 1999

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Şekeroğlu Fotoğrafları