Aslıhan Güner

Aslıhan Güner

Aslıhan Güner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.6.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 9 Haziran 2013 tarihinde, Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Filmografi

2002 Sırlar Dünyası
2004 Büyük Buluşma
2004 En İyi Arkadaşım
2005 The İmam
2006 Selena
2006 Esir Kalpler
2006 Eksi 18
2006 Sevda Çiçeği
2006 Çemberimde Gül Oya
2007 Yuvamı Yıkamazsın
2007 Zeliha'nın Gözleri
2007 Asi
2010 Şefkat Tepe
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel
2012 Bir Zamanlar Osmanlı
2012 Geceler Yarim Oldu
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2013 Herşey Yolunda Merkez
2014 Kızılelma
2015 Selam: Bahara Yolculuk
2016 Kehribar

Görev Aldığı Yapımlar

Aslıhan Güner Fotoğrafları

Aslıhan Güner İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları