Ayça Varlıer

Ayça Varlıer

Ayça Varlıer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.06.1977

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

1977 doğumlu olan Ayça Varlıer, Amerika'da Hartt Scoll of Music'te müzikal sinema üzerine eğitim aldıktan sonra, Harvard Üniversitesi'nin Moskova Sanat Okulu'yla ortaklaşa yaptığı program dahilinde beş ay Moskova'da, iki yıl Boston'da kalarak oyunculuk master'ı yapmış.

AKM'de 'Batı Yakası' müzikalinin başrol karakterlerinden Anita'yı canlandıran Varlıer, Afife Jale ve Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri'ni de almıştır.


Filmografisi

  • Behzat Ç., 2010
  • Geniş Aile, 2009
  • Son Bahar, 2008
  • Kurtlar Vadisi Pusu, 2008
  • Limon Ağacı, 2008
  • Havva Durumu, 2007
  • Gümüş, 2005
  • O Şimdi Mahkum, 2005
  • Karım ve Annem, 2004
  • Anlat İstanbul, 2004

Tiyatro Oyunları

  • Leyla´nın Evi
  • Hekate'nin Şarkısı
  • Sil Baştan
  • Hisseli Harikalar Kumpanyası
  • Batı Yakasının Hikayesi

Ödülleri

  • 15. Afife Tiyatro Ödülleri : 'Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Kadın Oyuncusu' Leyla'nın Evi (oyun) - Tiyatrokare - 2011
  • 16. Sadri Alışık Ödülleri : 'Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Kadın Oyuncusu' Leyla'nın Evi (oyun) - Tiyatrokare - 2011

Görev Aldığı Yapımlar

Ayça Varlıer Fotoğrafları

Ayça Varlıer İle İlgili Haberler

Portreler