Bennu Yıldırımlar

Bennu Yıldırımlar

Bennu Yıldırımlar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.11.2011

Bennu Yıldırımlar, günümüzün en iyi oyuncularındandır. Özellikle Süper Baba'daki Elif ve Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret karakterleriyle tanınır.

1990 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında İngiltere Londra Westminster Adult Education Institute'te drama üzerine kurs gördü.




Filmografisi

2000'ler

  • Umutsuz Ev Kadınları, 2011
  • Kars Öyküleri, 2010
  • Anı Yaşamak, 2010
  • Anında Görüntü Show, 2008
  • Gökten Üç Elma Düştü, 2008
  • Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited, 2006
  • Yaprak Dökümü, 2006
  • Maki, 2005
  • Aynalar, 2004
  • Nohut Oda Bakla Sofa, 2004
  • Şapkadan Babam Çıktı, 2003
  • Bir Tatlı Huzur, 2002
  • Tek Celse, 2001
  • Üzgünüm Leyla, 2000
  • Hiç Yoktan Aşk, 2000

1990'lar

  • Kaç Para Kaç, 1998
  • Eski Fotoğraflar, 1998
  • Utanmaz Adam, 1998
  • Ölümün El Yazısı, 1998
  • Kördüğüm, 1997
  • Hayat Bazen Tatlıdır, 1996
  • Kopgel Taksi, 1995
  • Muhteşem Zango, 1995
  • Ağrı'ya Dönüş, 1993
  • Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar, 1993
  • Süper Baba, 1993
  • Adada Son Gece, 1992
  • Gülen Ayva Ağlayan Nar, 1992
  • Perili Köşk, 1990

1980'ler

  • İz Peşinde, 1989
  • Gençler, 1989
  • Gönülden Gönüle, 1987
  • Hafız Yusuf Efendi, 1987

Görev Aldığı Yapımlar

Bennu Yıldırımlar Fotoğrafları

Bennu Yıldırımlar İle İlgili Haberler