Bensu Soral

Bensu Soral

Bensu Soral
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 23.3.1991

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Türk dizi oyuncusu. 

Bursa'da bulunan İnegöl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. Halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'Nde grafik üzerine öğrenim görmeye devam etmektedir. Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın 'Kader' şarkısına çekilen klipte yer almıştır. Oyuncu şimdilerde 'İçerde' adlı dizisinde görev almaktadır.

Filmografi

2012 Yol Ayrımı
2013 Vicdan
2014 Boynu Bükükler
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2016 İçerde

Reklam

2016 Max Factor

Ödülleri

2015 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri - Pantene Yıldızı Parlayanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Bensu Soral Fotoğrafları

Bensu Soral İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları