Berfu Öngören

Berfu Öngören

Berfu Öngören
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.8.1981

Doğum Yeri: İzmir

Türk oyuncu.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro'nun yanı sıra, Bizim Evin Halleri ve Ne Seninle Ne Sensiz isimli tv dizilerinde rol aldı.

Filmografi

Dizi
Ne Seninle Ne Sensiz Seda (2005)
Bizim Evin Halleri Misket Sezgin (2005 - 2008)
Bir Bulut Olsam Seher (2009)
Unutma Beni Ceylan (2012)
Kardeş Payı Şükriye (2014)

Sinema
Cin Geçidi Muhabir (2009)
Çalgı Çengi Güvenlik Görevlisinin Karısı (2011)

Tiyatro
Modigliani

Görev Aldığı Yapımlar

Berfu Öngören Fotoğrafları

Berfu Öngören İle İlgili Haberler

Portreler