Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 02.11.1984

Doğum Yeri: Yalova, Türkiye

Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984, Yalova doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu. 171 cm boyundadır. Koç Özel Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitimini tamamlamış, Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara gelmiştir.





Filmografisi

  • Son, 2012
  • Ezel, 2010
  • Bir Avuç Deniz, 2010
  • Kıskanmak, 2009
  • Ejder Kapanı, 2009
  • Bu Kalp Seni Unutur mu?, 2009
  • Elveda Rumeli, 2007
  • Affedilmeyen, 2007
  • Organize İşler, 2005
  • Beyza'nın Kadınları, 2005
  • Ödünç Hayat, 2005

Görev Aldığı Yapımlar

Berrak Tüzünataç Fotoğrafları

Berrak Tüzünataç İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları