filmde sanat artı siyaset içiçe... daha doğrusu fakirin çocuğunun herşey olduğu gibi sanatçı olmasıda zor...billy hem oyunculuk hem de danslarıyla mükemmel.izlemenizi tavsiye ederim ben yıllar önce izlememe rağmen tekrar izlediğimde aynı coşkuyu verdi bana.
10
puan
berfin demir
07.10.2005 14:58:00
çok mükemmel bir film
-
puan
eray
07.10.2005 12:19:00
o kadar etkileyici ki insanın bale yapası geliyor.
10
puan
selçuk genç
25.11.2002 13:48:00
Stephen Daldry oldukça mükemmel bir drama filmi ortaya çıkarmış.Bence filmi dört dörtlük yapan başroldeki Jamie Bellin mükemmel oyunculuğu.Ne yapıp edip mutlaka izleyin.Belki benim gibi kendinizden bir parça bulabilir ve işte hayatımda seyrettiğim en güzel filmlerden biri diyebilirsiniz...
10
puan
suna kartal
29.05.2001 20:57:00
Son zamanlarda gördüğüm en iyi filmlerden birisi. Çukulata için yapılan onca reklamın bence bu film için de yapılması gerekli idi.
[br]Anne babaların, belli bir hususa ilgi duyan eğitim almak isteyenlerin görmesi gerektiğine inanıyorum.
[br]Ancak belli bir sınav aşamasında beklemede olan çocukların şu an için görmeleri daha fazla heyecan ve korku yaratabilir diye düşünüyorum.
[br]Konservatuar sınavlarına çocuk hazırlayan bir ebeveyn olarak, seyretmiş olmaktan haz aldım, ama şu aşamada çocuğumun görmesini sakıncalı buluyorum.
[br]Gilmden alınacak çok ders var. Kaba saba sandığımız ebeveynlerin bile kabiliyeti görüp desteklediği, bir grevin perde arkası ve maden işçilerinin dünyaları, eşcinselliğe dikkatli bir inceleme ve çocuk gözüyle kendisini sakınırken arkadaşını da irdelememe, muhteşem oyunculuk muhteşem performanslar.
[br]Çok beğendim.
10
puan
mustafa gökalp yıldırım
15.04.2001 22:25:00
hoş bir irlanda aksanı hoş bir irlanda lı ruhu
[br]o kaba görüntünün altından çıkan farkılı bir kültürel bakış.ve Jamie Bell in muhteşem oyunculuğu
[br]dünyaya yaşama evrenselliğe eşcinselliğe
[br]kısacası hayata ve insana gerçek gözle bakmak hepsini tadıyosunuz
[br]istemeden bile olsa ağlıycaksınız.ölü ozanlar derneğive bir zamanlar amerikadan sonra sanırım syrettiğim en hoş film kaçırmayın
5
puan
sidem
01.04.2001 20:37:00
Çok çekici bir film değil.Ama bu benim gibi bir arkadaşın tercihi üzerine gittiğinizde,tüm filmi sıkılarak geçireceğiniz anlamına gelmiyor.Güzel sahneleri de var.
(c) interSinema.com - interSinema.com'da yayınlanan
materyaller, önceden izin alınarak ve kaynak gösterilerek yayınlanabilir.
Bize iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa lütfen buraya tıklayınız.
Bulunduğunuz sayfa: Billy Elliot Filmi Yorumları