Bülent İnal

Bülent İnal

Bülent İnal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.05.1973

Doğum Yeri: Şanlıurfa, Türkiye

Hilvan'da doğan Bülent İnal, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

Bülent İnal, 'Azad' dizisinde Urfalı Azad, Kurşun Yarası'nda işgal altındaki Ege'de mert bir kaymakam ve Kanal D'nin dizisi Ihlamurlar Altında'da varoş delikanlısı Yılmaz'ı oynadı. 'Karayılan' dizisinde de rol almış olan Bülent İnal Star Tv'de yayınlanmakta olan 'Kalpsiz Adam' dizisinde Oktay rolünü canlandırdı. 2009 yılında Show Tv de 'Bu Kalp Seni Unutur Mu' dizisinde Sinan isimli karakteri canlandıran Bülent İnal, Bergüzar Korel ile Atv de yayınlanan Bitmeyen Şarkı adlı dizide başrolü paylaştı.

Filmografisi

  • Bir Çocuk Sevdim, 2011
  • Bitmeyen Şarkı, 2010
  • Bu Kalp Seni Unutur mu?, 2009
  • Başka Semtin Çocukları, 2008
  • Kalpsiz Adam, 2008
  • Kara Yılan, 2007
  • Ihlamurlar Altında, 2005
  • Cenneti Beklerken, 2005
  • Aşk Yolu, 2005
  • Bir Aşk Hikayesi, 2004
  • Vizontele Tuuba, 2003
  • Kurşun Yarası, 2003
  • Aşk ve Gurur, 2002
  • Azad, 2002
  • Cesur Kuşku, 2001
  • Hiçbiryerde, 2001
  • Karanlıkta Koşanlar, 2001
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, 2000
  • Yedi Numara, 2000
  • Dikkat Bebek Var, 2000

1990'lar

  • Kayıkçı, 1998
  • Mahallenin Muhtarları, 1992 

Görev Aldığı Yapımlar

Bülent İnal Fotoğrafları

Bülent İnal İle İlgili Haberler