Bülent Kayabaş

Bülent Kayabaş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 01.01.1945

Doğum Yeri: Eskişehir, Türkiye


1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel olan Kayabaş, bir çok tiyatro oyununda oynadı. Tv dizileri ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı, uzun süre ara verdiği tiyatro sahnelerinde yeniden yer almaya başladı. Bülent Kayabaş Çasod üyesidir.

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları

  • Tak Tak Takıntı
  • Saglık Olsun
  • Buzlar Çözülmeden(bir kış Öyküsü)
  • Çılgınlar Kulübü

Filmografisi
 
2000'ler
  • Kasaba, 2009
  • Vesaire Vesaire, 2008
  • Limon Ağacı, 2008
  • Hemşire Meri, 2008
  • Yalan Dünya, 2007
  • Hicran Sokağı, 2007
  • Çinliler Geliyor, 2006
  • Yalancı Yarim, 2006
  • Canın Sağolsun, 2005
  • Saklambaç, 2005
  • Teberik Şanssız, 2005
  • Pardon, 2005
  • Tatil Aşkları, 2004
  • Mürüvvetsiz Mürüvvet, 2004
  • Halk Düşmanı, 2004
  • Balans ve Manevra, 2004
  • Sultan Makamı, 2003
  • Hababam Sınıfı: Merhaba, 2003
  • Kırık Ayna, 2003
  • Tek Celse, 2001
  • Deli Yürek-Boomerang Cehennemi, 2001
  • Koltuk Sevdası, 2001
  • Yaralı Kurt, 2000
  • Tersine Dünya, 2000
  • Filler ve Çimen, 2000
  • Fasulye, 2000

1990'lar
  • Sen Allahın Bir Lutfusun, 1999
  • Aile Bağları, 1999
  • Kadınlar Kulübü, 1999
  • Salacak Öyküleri, 1998
  • Unutabilsem, 1998
  • Hollywood Kaçakları, 1996
  • Sevda Kondu, 1996
  • Süper Yıldız, 1995
  • Ayrı Dünyalar, 1995
  • Ayrı Dünyalar (2), 1995
  • Çiçek Taksi, 1995
  • İz, 1994
  • Çapkın Baba, 1990
  • Abuk Sabuk Bir Film, 1990
  • Şen Sulukule, 1990

1980'ler
  • Talih Kuşu, 1989
  • Arkadaşım Şeytan, 1988
  • Küçüksün Yavrum, 1988
  • Gemileri Yakmak, 1988
  • Keklik Ali, 1988
  • Sevimli Hırsız, 1988
  • Zamansızlar, 1987
  • İşte Kadın, 1987
  • Son Yüzelli Metre, 1987
  • Son Urfalı, 1986
  • Tokatçılar, 1986
  • Ava Giden Avlanır, 1986
  • Sana Öyle Hasretim Ki, 1985
  • Köfteci Holding, 1985
  • Para Babası, 1985
  • Kızlar Sınıfı Yarışıyor, 1985
  • Bir Akşam Üstü, 1985
  • Assolist, 1985
  • Sensizliğe Alışacağım, 1985
  • Gazino Bülbülü, 1985
  • Fidan, 1984
  • Berduşlar Sosyetede, 1984
  • Kader, 1984
  • Sevginin Bedeli, 1984
  • Karımı Gördünüz mü?, 1984
  • Sevdalandım, 1984
  • Aptal Kahraman, 1983
  • Futboliye, 1983
  • Yıkılan Gurur, 1983
  • Faize Hücum, 1982
  • Nikah Masası, 1982
  • Arkadaşım, 1982
  • Berduşlar, 1982
  • Görgüsüzler, 1982
  • Yapışık Kardeşler, 1981
  • Bay Alkolü Takdimimdir, 1981
  • Şabancık, 1981
  • Şaşkın Milyoner, 1980
  • Devlet Kuşu, 1980
  • Zübük, 1980
  • Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım, 1980

1970'ler
  • Bereketli Topraklar Üzerinde, 1979
  • N'Olacak Şimdi, 1979
  • Sev Beni, 1979
  • Skandal, 1979
  • Biz Böyle Severiz, 1979
  • Dokunma Yanarsın, 1979
  • Doyumsuzlar, 1979
  • Vur Vur Kaç Kaç, 1979
  • Koca Aranıyor, 1979
  • Aşk Bebeği, 1979
  • Yedi Kocalı, 1979
  • Sevimli Aşık, 1979
  • Yatak Hikayemiz, 1979
  • Bir Öpücük Ver Bana, 1979
  • Kara Leke, 1979
  • Rezalet, 1979
  • Sevginin Bedeli, 1979
  • Pusu, 1979
  • Üşütük, 1978
  • Ne Olacak Şimdi, 1978
  • Sormagir Sokağı, 1978
  • Şeytan Köşeyi Döndü, 1978
  • Zor Oyunu Bozar, 1978
  • Yengen, 1978
  • Yalnız Kalp, 1978
  • Sımsıcak, 1978
  • Kabadayı Böyle Sever, 1978
  • Uçurum, 1978
  • Korkak Kahraman, 1978
  • Aşkın Sıcaklığı, 1978 
  • Sıra Sana Gelecek, 1978
  • Hırçın Kız, 1977
  • İki Aşk Arasında, 1977
  • Yeşilçam Sokağı, 1977
  • Hızlı Giden Yorulur, 1977
  • Ne Zaman Geleceksin, 1977
  • Sen Ve Ben, 1977
  • Hayret 17, 1975
  • Çapkın Kızlar, 1975
  • Sevimli Frankenstein, 1975
  • Minik Cadı, 1975
  • Teşekkür Ederim Büyükanne, 1975
  • Şaşkın Damat, 1975
  • Acele Koca Aranıyor, 1975
  • Askerin Dönüşü, 1974
  • Çirkin Dünya, 1974
  • Erkekler Ağlamaz, 1974
  • Ayrı Dünyalar, 1974
  • Bırakın Yaşayalım, 1974
  • Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, 1974
  • Kara Murat Ölüm Emri, 1974
  • Yüz Liraya Evlenilmez, 1974
  • Karateciler İstanbul'da, 1974
  • Yumurcak / Veda, 1974
  • Yaz Bekarı, 1974
  • Kısmet, 1974
  • Sığıntı, 1974
  • Gazi Kadın / Nene Hatun, 1973
  • Umut Dünyası, 1973
  • Güllü Geliyor Güllü, 1973
  • Karateci Kız, 1973
  • Mevlana, 1973
  • Acı Hayat, 1973
  • Soyguncular, 1973
  • Utanç, 1972
  • Gönül Oyunu (2), 1972
  • Asi Gençler, 1972
  • Kara Leke, 1970

Ödülleri
  • 1981 'Avni Dilligil' En İyi Oyuncu ödülü
  • Tiyatro alanında bir çok ödül

Görev Aldığı Yapımlar

Bülent Kayabaş Fotoğrafları

Bülent Kayabaş İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları