Çağla Şimşek

Çağla Şimşek

Çağla Şimşek
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.8.2002

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk çocuk oyuncu. 3 yaşından beri dizi ve reklam filmlerinde oynamaktadır. Oynadığı dizilerin yanı sıra, 20'den fazla reklam filmi vardır.

1 Ağustos 2002 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Samsunlu olan bir baba ile Gümüşhaneli bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, ilk kez Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde oynamıştır. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisinde Lavin karakterini canlandırdı. Zehra karakterini canlandırdığı Küçük Gelin dizisiyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Filmografi

2010 Nisvan: Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar

Televizyon

2014 Çeşme (TV Filmi)
2015 Küçük Gelin
2012 Hayat Devam Ediyor
2010 Cuma'ya Kalsa
2008 Kayıp Prenses
2007 Elveda Derken

Görev Aldığı Yapımlar

Çağla Şimşek Fotoğrafları

Çağla Şimşek İle İlgili Haberler

Portreler