Demet Özdemir

Demet Özdemir

Demet Özdemir
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.2.1992

Doğum Yeri: Kocaeli, Türkiye

Türk oyuncu. 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir ilk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide 'Aylin' karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide 'Alya' karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise 'Demet' karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide 'Aslı' karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No: 309 adlı dizide 'Lale' karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2015 Tut Sözünü

Televizyon

2013 Sana Bir Sır Vereceğim
2014 Kurt Seyit ve Şura
2015 Çilek Kokusu
2016 No: 309

Reklam

2012 Pegasus Hava Yolları
2015 Fresh Company Markasının Reklam Yüzü

Ödülleri

2015 StarMetre Fan Faktör-2 Kristal Ödülleri - Kristal Ödül, Sana Bir Sır Vereceğim

Görev Aldığı Yapımlar

Demet Özdemir Fotoğrafları

Demet Özdemir İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler