.
Küçük bir kasabanın küçük esnafı dondurmacı Ali'nin traji-komik hikayesini anlatıyor dondurmam gaymak. Ali usta büyük dondurma firmalarıyla yarışabilmek için banka kredisiyle bir motor alıp işine yarayacak şekilde donatır. Kasaba halkının alay konusu olsada inancını yitirmez ve köy köy dolaşarak dondurma satmaya başlar. Kasabanın haylaz çocukları Ali ustanın dondurmasına göz dikmişlerdir ve motoru çalarak dondurmaları afiyetle yerler. Ali usta deliye döner. Ona göre motorunu çalanlar kendisinden tırsan büyük firmaların bayileridir.
Ziyaretçi Görüşleri
10
puan
salih ünvermiş
16.11.2007 09:58:00
gerçekten yöreye has yapılan ve izlemeye doyamadığım bir film butun oyuncuları ozellıkle ali usta rolünü çok güzel yerine getirmiş,diger rol alanların hepsini tebrik ediyorum emeklerine sağlık.
10
puan
alirıza özkan
17.10.2007 21:41:00
uzun zamandan beri böyle eğlenceli bir film izlememiştim. hemşerilerimi kutluyorum.
8
puan
tolgay tolga
08.09.2007 20:14:00
film gerçekten çok geyik bir film. Yalnız bu filmi anlayabilmek için biraz da egeli olmak gerekiyor galiba.
-
puan
DERMAN TORAMAN
06.09.2007 13:10:00
Dün Tv de bu filmi izleme şansı buldum , ve çok beğendim , Filmdeki her oyuncu rolünü çok iyi oynamış.Güzel bir Türk filmi.
10
puan
aylin kara
24.07.2007 11:08:00
süper bir film onda bende oynamıştım.geçen yıldan bu yana belki 7-8 kez izledim. şimdide izliyorum gerçekten fevkaladenin fevkinde
[br]
(c) interSinema.com - interSinema.com'da yayınlanan
materyaller, önceden izin alınarak ve kaynak gösterilerek yayınlanabilir.
Bize iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa lütfen buraya tıklayınız.
Bulunduğunuz sayfa: Dondurmam Gaymak Filmi