Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 26.07.1979

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Engin Altan Düzyatan, tiyatroyla lisedeyken tanıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda fotomodellik yaptıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına başladı.






Filmografisi

  • Bu Son Olsun, 2012
  • Son, 2012
  • Anadolu Kartalları, 2011
  • Newyork'ta Beş Minare, 2010
  • Şen Yuva, 2010
  • Bir Avuç Deniz, 2010
  • Kapalı Çarşı, 2009
  • Bir Bulut Olsam, 2009
  • Romantik Komedi, 2009
  • Mezuniyet, 2009
  • Cesaretin Var mı Aşka, 2008
  • Dantel, 2008
  • Cin Geçidi, 2008
  • Affedilmeyen, 2007
  • Cennet, 2007
  • Sevgili Dünürüm, 2007
  • Sıla, 2006
  • Kızlar Yurdu, 2006
  • Kadın Her Zaman Haklıdır, 2005
  • Beyza'nın Kadınları, 2005
  • Belalı Baldız, 2005
  • Sil Baştan, 2004
  • Kalbin Zamanı, 2004
  • Azize, 2004
  • Mühürlü Güller, 2003
  • Hürrem Sultan, 2003
  • Alacakaranlık, 2003
  • Kampüsistan, 2003
  • Koçum Benim, 2002
  • En Son Babalar Duyar, 2002
  • Bizim Otel, 2001
  • Yeditepe İstanbul, 2001
  • Ruhsar, 1997   

Görev Aldığı Yapımlar

Engin Altan Düzyatan Fotoğrafları

Engin Altan Düzyatan İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları