Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 05.01.1970

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

5 Ocak 1970 yılında Ordu'lu bir baba ve Ankara'lı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu.

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında William Guskill ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı.

1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında sanatçı (oyuncu) olarak göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Filmografisi

  • Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm, 2011
  • Leyla ile Mecnun, 2011
  • Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010
  • Kardelen, 2010
  • Kurtlar Vadisi Filistin, 2010
  • Es Es, 2009
  • Ayrılık, 2009
  • Bal, 2009
  • Hayat Var, 2008
  • Vali, 2008
  • Köprü, 2006
  • Barda, 2006
  • Eve Giden Yol 1914, 2006
  • Seni Çok Özledim, 2005
  • Körfez Ateşi, 2005
  • Ödünç Hayat, 2005
  • Kasırga İnsanları, 2004
  • Mars Kapıdan Baktırır, 2004

Görev Aldığı Yapımlar

Erdal Beşikçioğlu Fotoğrafları

Erdal Beşikçioğlu İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları