Eric Roberts

Eric Roberts

Eric Roberts
Oyuncu, Özel Efektler

Doğum Tarihi: 18.04.1956

Doğum Yeri: Biloxi Mississippi, ABD

Oscar'a aday olmuş ABD'li Aktör. 

1985'de Runaway Train filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir.
Babası Walter Roberts (1933-1977) Annesi Betty Roberts (1934-) Julia Roberts ve Lisa Roberts Gillan'ın kardeşidir. 1991 doğumlu Emma Roberts isminde bir kızı vardır.

Roberts Biloxi, Mississippi'de doğdu. Ailesi, Betty Lou (kızlık soyadı Bredemus) ve Walter Grady Roberts, bir kez aktör ve oyun yazarlarının, silahlı kuvvetler için tiyatro yapımları yaparken tanıştım, onlar daha sonra co-Atlanta Aktörler ve Atlanta Yazarlar Atölye, Ardıç Caddesi Gürcistan kapalı kurdu Midtown. Roberts 'anne ve 1971 yılında boşanma davası açtı o 1972 başlarında tamamlanmıştır. Onun küçük kardeşi, Julia Roberts (o zamanlar uzaklaşmış aldığınız ancak 2004 yılında uzlaşma kime) ve Lisa Roberts Gillan, aynı zamanda aktörlerdir. Annesi daha sonra Michael ortamda bulunan toz tanecikleri evli ve 1976 doğumlu bir kızı adlı Nancy ortamda bulunan toz tanecikleri vardı. Roberts Atlanta büyüdü ve Grady Lisesi katıldı. O güçlü özsaygı konularında genç Roberts yardımcı hocaları, Louis Olson, biri etkilenmiştir.

Eric Roberts kızı Emma Roberts, 10 Şubat 1991 tarihinde doğdu onun ardından kız arkadaşı Kelly Cunningham ile. Emma sonunda 2001 drama Blow yılında 9 yaşında oyunculuk kariyerine yapma, hem de bir oyuncu oldu. Cunningham ile Roberts 'bir ilişkinin ardından, 1992 yılında Eliza Garrett evlendi. Üvey oğlu, Keaton Simons, bir şarkıcı-söz yazarı ve üvey kızkardeşi, Morgan Simons, bir şef. 12 Ocak 2001 Açık, Roberts bir kesimi sırasında eşi Howard Stern Radio Show ziyaret 'Gossip Oyunu' olarak adlandırılan National Enquirer Mike Walker ile. O ve onun kız kardeşi Julia Roberts birkaç yıldır uzaklaşmış olduğunu doğruladı. yabancılaşma kaynağı onun geçmiş uyuşturucu ve kızı Emma Roberts gözaltına duyduğu eski kız arkadaşı ona siding olmuştu. 2004 yılında, kendisinin ve kız kardeşi o ikiz doğurdu sonra o hastanede onu ziyaret ettiğinde barışık olduğunu People dergisine anlattı.

Filmografi
Power&Pride (2011)
The Human Factor (2011)
Silver Case (2011)
Jesse (2011)
The Wayshower (2011)
Baby O (2011)
First Dog (2010)
Chuck(TV series (2010)
Sharktopus (2010)
Reality Star American Producer 2010
Class(TV movie) (2010)
First Dog (2010)
The Expendables (2010)
İntent (2010))
Gruopie (2009)
Pinkville (2009)
Kingshighway (2009)
The Whole Truth (2009)
Rock Slyde(2009)
The Spy and the Sparrow (2008)
Shannon's Rainbow (2009)
The Steam Experiment(2009)
Hoot Night in Hollywood (2008)
Royal Kill (2008)
Cyclops (2008)
The Dark Knight (2008)
Witless Protection (2008)
Kingshighway (2008)
Dark Honeymoon (2008)
Westbrick Murders (2008)
4-Bidden (2008)
Contamination (2008)
The Butcher (2007)
Killer Weekend (2007) (V)
Pandemic (2007)
Blizhniy Boy: The Ultimate Fighter (2007)
DOA: Dead or Alive (2006)
One Way (2006/II)
A Guide to Recognizing Your Saints (2006)
8 of Diamonds (2006)
Break a Leg (2005)
Six: The Mark Unleashed (2004)
Miss Cast Away (2004)
Killer Weekend (2004)
The Long Ride Home (2003)
National Security (2003)
Intoxicating (2003)
Wolves of Wall Street (2002)
Christmas Rush (2002)
Spun (2002)
Con Games (2001)
Rough Air: Danger on Flight 534 (2001)
Raptor (2001)
The Flying Dutchman (2001)
Walking Shadow (2001)
Fast Sofa (2001)
Stiletto Dance (2001)
Mindstorm (2001)
Strange Frequency (2001
Wrong Number (2001)
Mercy Streets (2000)
The King's Guard (2000)
The Alternate (2000)
Luck of the Draw (2000)
No Alibi (2000)
Race Against Time (2000)
Hitman's Run (1999)
Heaven's Fire (1999)
Restraining Order (1999)
BitterSweet (1999)
Past Perfect (1998)
T.N.T. (1997)
Most Wanted (1997)
The Odyssey (1997)
Doctor Who (film,1996) (1996)
Public Enemies (1996)
The Grave (1996)
The Cable Guy (1996)
Power 98 (1996)
Heaven's Prisoners (1996)
Sensation (1995)
Saved by the Light (1995)
The Immortals (1995)
The Nature of the Beast (1995)
The Specialist (1994)
Freefall (1994)
Babyfever (1994)
The Hard Truth (1994)
Love Is a Gun (1994)
Voyage (1993)
Best of the Best 2 (1993)
Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage (1993)
Final Analysis (1992)
By the Sword (1991)
Descending Angel (1990)
The Lost Capone (1990)
The Ambulance (1990)
Fire Princess (1990)
Best of the Best (1989)
Blood Red (1989)
Rude Awakening (1989)
To Heal a Nation (1988)
Options (1988)
Nobody's Fool (1986)
Slow Burn (1986)
Runaway Train (1985)
The Coca-Cola Kid (1985)
The Pope of Greenwich Village (1984)
Star 80 (1983)
Miss Lonelyhearts (1983)
Raggedy Man (1981)
Paul's Case (1980)
King of the Gypsies (1978)
Another World (TV series) (1977)
How to Survive a Marriage (TV series) (1974)

Görev Aldığı Yapımlar

Eric Roberts Fotoğrafları