Ewan McGregor

Ewan McGregor

Ewan McGregor
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.03.1971

Doğum Yeri: Crieff, İskoçya

Eğitim 

Morrison Akademisi, Crieff , İskoçya .
Kirkaldy Drama Okulu, İskoçya, bir yıl devam etti.
Guildhall Müzik ve Tiyatro Okulu, Londra , İngiltere Federasyon Kupası 

Filmografi 

1900'ler
  • İnsan Varlığı 1993
  • Shallow Grave 1994
  • Mavi Suyu 1995
  • Trainspotting 1996
  • The Pillow Book 1996
  • Emma 1996
  • Brassed Off 1996
  • Nightwatch 1997
  • The Serpent Kiss 1997
  • A Life Less Ordinary 1997
  • Tatlılar 1998
  • Velvet Goldmine 1998
  • Little Voice 1998
  • Star Wars Episode I: The Phantom Menace 1999
  • Rogue Trader 1999
  • Eye of the Beholder 1999
2000'ler
  • Nora 2000
  • Moulin Rouge! 2001
  • Black Hawk Down 2001
  • Star Wars Bölüm II: Klonların Saldırısı 2002
  • Down With Love 2003 
  • Genç Adam 2003
  • Daha Hızlı 2003
  • Big Fish 2003
  • Robotlar 2005
  • Yiğit 2005
  • Ada (film) 2005
  • Kalmak 2005
  • Miss Potter  2006
  • Stormbreaker 2006
  • Kullanıcı Cassandra Rüyası 2007
  • Aldatma 2008
  • Büyük Pretender 2008
  • Kışkırtıcı 2008
  • Whitehall'da Çizmeler 2008
  • I Love You Phillip Morris 2009
  • Amelia 2009
  • Angels & Demons 2009
Bunları Biliyor Musunuz? 
  • Empire (İng) Dergisinde 'Tum zamanların en iyi 100 film yıldızı' listesinde 36. olmuştu (1997)
  • Eşiyle 'Kavanagh QC' adlı TV dizisi çekilirken tanışmıştı (1994)
  • Ewan McGregor, 2001 Orange Film Anketinde En İyi Britanyalı Aktörler arasında 8.. olmuştu.
  • 1987 'de 16 yaşında okulu bıraktığında, Perth Repertory Tiyatrosunda Sahne düzenlemesinde Çalışıyor ve bazı yapımlarda küçük rollerde oynuyordu.
  • İngiltere Federasyon Kupası 'nin Channel 4 adlı TV kanalının 'En Büyük 100 Film Yıldızı' listesinde 9. olmuştu.
  • Amcası Denis Lawson de Yıldız Savaşları serisinde rol almıştı.

Görev Aldığı Yapımlar

Ewan McGregor Fotoğrafları

Ewan McGregor İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları