Fulden Uras

Fulden Uras

Fulden Uras
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.08.1968

Doğum Yeri: İstanbul

Türk şarkıcı ve oyuncu.

Erkekçe Dergisine verdiği Cesur pozlarla Meşhur oldu.1986’da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)’ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991’de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995 ’de ilk albümü Belliydi zaten i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı, uzun süre tedavi gördü. 6 sinema filminde rol aldı.

Diskografi
Belliydi Zaten (1995)
Bensiz Olsun (2000)
Cici (2004)
Nelere Dayandı Bu Yürek (2006)
On (2009)
Filmografisi

Görev Aldığı Yapımlar

Fulden Uras Fotoğrafları