Gözde Kansu

Gözde Kansu

Gözde Kansu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.08.1980

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.

Filmografisi

  • Al Yazmalım, 2011
  • Hanımın Çiftliği, 2010
  • Bahar Dalları, 2009
  • Neşeli Hayat, 2009
  • Dudaktan Kalbe, 2007
  • Issız Adam, 2008
  • Cemile, 2006
  • Haylaz Babam, 2005
  • Kısmet, 2005
  • Canım Benim, 2004
  • Mürüvvetsiz Mürüvvet, 2004
  • Yeter Anne, 2002
  • Üzgünüm Leyla, 2000
  • Abuzer Kadayıf, 2000
  • Ayrılsak da Beraberiz, 1999
  • Çiçek Taksi, 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Gözde Kansu Fotoğrafları

Gözde Kansu İle İlgili Haberler