Gözde Kansu

Gözde Kansu

Gözde Kansu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.8.1980

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Oyunculuğa baleyle başladı. Daha sonraları okulda devamsızlık yaparak okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İstanbul Şehir Tiyatroları ekipleri ile çalıştı ve sonra aynı ekibin Antalya turnesine davet edildi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Filmografi

2015 Geçmiş
2013 Kutsal Bir Gün
2011 Cast-ı Olan mı Var? (Kısa Film)
2009 Aşk Üçgeni
2009 Neşeli Hayat
2008 Issız Adam
2004 Mürüvvetsiz Mürüvvet
2000 Abuzer Kadayıf

Televizyon

2016 İçerde
2015 Medcezir
2014 Ankara'nın Dikmeni
2011 Al Yazmalım
2010 Hanımın Çiftliği
2009 Bahar Dalları
2007 Dudaktan Kalbe
2006 Cemile
2005 Kısmet
2005 Haylaz Babam
2004 Canım Benim
2003 Kurşun Yarası
2002 En Son Babalar Duyar
2002 Yeter Anne
2000 Üzgünüm Leyla
1999 Ayrılsak da Beraberiz
1995 Çiçek Taksi

Görev Aldığı Yapımlar

Gözde Kansu Fotoğrafları

Gözde Kansu İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler