Gürkan Uygun

Gürkan Uygun

Gürkan Uygun
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.05.1974

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'unda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Halen Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Memati karakterini canlandırmaktadır.



Filmografisi


2000'ler

  • Kurtlar Vadisi Pusu, 2007 - 2012
  • Kurtlar Vadisi Filistin, 2010
  • Halil İbrahim Sofrası, 2010
  • Kurtlar Vadisi Terör, 2007
  • Acı Hayat, 2005
  • Kurtlar Vadisi Irak, 2005
  • Çarpışma, 2005
  • Kurtlar Vadisi, 2003
  • Şapkadan Babam Çıktı, 2003
  • Aşkım Aşkım, 2001
  • Yedi Numara, 2000

1990'lar

  • Yılan Hikayesi, 1999
  • Fasulye, 1999
  • Deli Yürek, 1999
  • Hoşçakal Yarın, 1998
  • Affet Bizi Hocam, 1998
  • Böyle mi Olacaktı, 1997
  • Son Kumpanya, 1997
  • Afife Jale, 1997
  • Tatlı Kaçıklar, 1996
  • Çiçek Taksi, 1995
  • Kaygısızlar, 1994

Görev Aldığı Yapımlar

Gürkan Uygun Fotoğrafları

Gürkan Uygun İle İlgili Haberler