Harika Avcı

Harika Avcı

Harika Avcı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.06.1960

Doğum Yeri: İzmir

Şarkıcı, oyuncu.

Diskografi
1987: Alışırım
1989: Canım Gibisin
1990: Sen Delimisin
1991: Hayalimdeki Harika Avcı
1992: Alışırım & Sen Delimisin (Turkuola)
1993: Işte Yine Harika Avcı
1996: Nazar Boncuğu
1998: Kolay Değil
2001: Aşkımız Bir Uçurum
2003: Sürünüyorum Remix
2004: Deliyim
2005: Oyna

Filmografi
1998 - Ölümün El Yazısı
1995 - Gizli Aşk (tv dizisi)
1989 - Gönül Garip Bir Kuştur
1989 - Öyle Bir Kadın ki
1989 - Sevgiler Düşlerde Kaldı
1987 - Alışırım
1987 - Kalbimdeki Düşman
1987 - Temas
1987 - Yasemin
1986 - Sıcak Yatak
1986 - Sevgi Çıkmazı
1986 - Acı Dünya
1985 - Ateş Dağlı
1985 - Vahşi Aşk
1978 - İyi Aile Çocuğu

Görev Aldığı Yapımlar

Harika Avcı Fotoğrafları

Harika Avcı İle İlgili Haberler

Portreler