Hasan Karacadağ

Hasan Karacadağ

Hasan Karacadağ
Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.10.1976

Doğum Yeri: Şanlıurfa, Türkiye

Türk film yönetmeni, film yapımcısı ve senaristtir. 
1998 senesinde Japonya’da Nippon eizo-juku Sinema Yönetmenliği bölümünü tamamladı. Türkiye ve Japonya’da birçok kısa film, belgesel film, TV filmi ve TV dizisi yönetti. 50'den fazla uluslararası film festivaline katıldı, ödüller kazandı. 1999 yılında Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde gösterilen Hummadruz adındaki sinema filmiyle tanındı. Bu filmle uluslararası birçok ödül kazanma başarısını gösterdi.

Filmografi

1999 Hummadruz
2005 Dabbe
2008 Semum
2009 Dabbe-2
2012 Dabbe: Bir Cin Vakası
2013 Dabbe: Cin Çarpması
2013 El-Cin
2014 Dabbe: Zehr-i Cin
2015 Magi
2015 Dabbe-6

Dizi Filmleri

2000 Işıklı Ayakkabılar
2005 Son Yüzleşme
2011 Kurşun Bilal

Görev Aldığı Yapımlar

Hasan Karacadağ Fotoğrafları

Hasan Karacadağ İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler