İlker Ayrık

İlker Ayrık

İlker Ayrık
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.10.1979

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2008 yılında Doa'nın Yallah klibinde oynamıştır. 2007-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra 2002'den beri birçok sinema, dizi ve reklâm çalışması yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ile birkaç defa Akbank reklâmında oynamıştır. Çakallarla Dans filminde muhasebeci Servet olarak bilinir. Şu anda Seksenler dizisinde Çağatay karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2016 Çakallarla Dans-4
2015 Yapışık Kardeşler
2014 Çakallarla Dans-3
2013 Kedi Özledi
2013 Çakallarla Dans-2: Hastasıyız Dede
2012 Seksenler
2010 Çakallarla Dans
2010 Memlekette Demokrasi Var
2009 Haneler
2009 Ramazan Güzeldir
2009 Geniş Aile
2008 A.R.O.G
2008 Cesaretin Var mı Aşka
2008 Babam Adam Olacak
2008 Gökten Üç Elma Düştü
2007 Çocuk
2007 Başımın Belası
2007 Kuzey Rüzgârı
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2006 Gizli Patron
2006 Karınca Yuvası
2005 Kadın Her Zaman Haklıdır
2005 Kısmet
2004 Müjgân Bey
2004 Omuz Omuza
2003 Kasabanın İncisi
2002 Aslı ile Kerem
2002 7 numara
2001 Tatlı Hayat

Tiyatro

2012 Sığıntılar
2010 Annem Yokken Çok Güleriz
2008 Cimri
2006 Uçurtmanın Kuyruğu
2000 Vişne Bahçesi
2000 Oz Büyücüsü

Sunuculuk yaptığı programlar

2016 Var Mısınız Yok Musunuz?
2015 Bir Sıfır
2014 Çarkıfelek
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir

Görev Aldığı Yapımlar

İlker Ayrık Fotoğrafları

İlker Ayrık İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları