İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1985

Doğum Yeri: İstanbul, TÜRKİYE

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilkokul 5 sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı.

2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi, 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı. Hacıoğlu daha sonra 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile evlendi.

Filmografisi

2001 Bana Şans Dile
2003 Karşılaşma
2005 Anlat İstanbul
2006 Sınav
2007 Kabadayı
2008 Hoşçakal Güzin
2009 Vali
2009 Gökten 3 Elma Düştü
2009 Başka Semtin Çocukları
2009 Sonsuz
2010 Çakal
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak
2013 Meryem
2015 Sonsuz Bir Aşk
2015 Kafes

Televizyon

2002 Koçum Benim
2003 Bir İstanbul Masalı
2005 Beyaz Gelincik
2007 Sinekli Bakkal
2008 Gece Sesleri
2011 Şüphe
2011 Firar
2013 Osmanlı Tokadı
2015 Zeyrek ile Çeyrek

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları

Dokuz Ay Son Gün

Ödüller

2011 16. Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, Çakal
2003 40. Altın Portakal Film Festivali - Umut Veren Genç Oyuncu, Karşılaşma

Görev Aldığı Yapımlar

İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları

İsmail Hacıoğlu İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları