İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 01.01.1985

Doğum Yeri: İstanbul, TÜRKİYE

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti.Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı.Mimar Sinan Üniversitesi,Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı.Ancak ilk sınıftan ayrıldı. ´´Dokuz ay son gün´´adında bir oyunda rol aldı.Ayrıca Vildan Atasever ile evlidir.

Ödüller

• 16 Sadri Alışık Ödülleri 'yılın en iyi erkek oyuncusu' Çakal (film) - Erhan Kozan
• 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali 'Umut Veren Genç Oyuncu' Karşılaşma (film) - Ömer Kavur

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları

• Dokuz Ay Son Gün: Sermiyan Midyat -Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Filmografi

2001
Bana Şans Dile - Çağlar
2003
Karşılaşma - Osman
2005
Anlat İstanbul - Fiko
2006
Sınav - Mert
2007
Kabadayı - Murat
2009
Vali - Sarp Uçar
Gökten 3 Elma Düştü - Ali
Başka Semtin Çocukları - Veysel
Sonsuz -Volkan
2010
Çakal - Akın
2011
Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak - Ekin

Televizyon Dizileri

• Koçum Benim(2002)
• Bir İstanbul Masalı(2003-2005)
• Beyaz Gelincik(2005-2007)
• Sinekli Bakkal(2007)
• Gece Sesleri(2008)
• Şüphe(2011)

Televizyon Filmleri

• Hoşçakal Güzin(2008)

Görev Aldığı Yapımlar

İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları

İsmail Hacıoğlu İle İlgili Haberler