Jean Reno

Jean Reno

Jean Reno
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.07.1948

Doğum Yeri: Kazablanka, Fas

Jean Reno, İspanyol asıllı Fransız aktör. Fransızca ve İngilizce çalışmaktadır. Birçok başarılı Hollywood filmi yanında Avrupa yapımı filmlerde de rol almıştır.

Filmografisi

2010'lar

  • The Immortal, 2010
  • The Round Up, 2010
  • Margaret, 2011
  • 2000'ler
  • Les Rivières pourpres, 2000
  • Just Visiting, 2001
  • Wasabi, 2001
  • Décalage horaire, 2002
  • Rollerball, 2002
  • Tais-toi, 2003
  • Onimusha 3: Demon Siege, 2004
  • Les Rivières pourpres II: Les anges de l'apocalypse, 2004
  • Hotel Ruanda, 2004
  • L'Enquête Corse, 2004
  • L'Empire des loups, 2005
  • The Tiger and the Snow, 2005
  • Pembe Panter, 2006    
  • Kahraman Pilotlar, 2006    
  • Da Vinci Şifresi, 2006
  • Flushed Away, 2006
  • Ca$h, 2008
  • Pembe Panter 2, 2009     
  • Le Premier Cercle, 2009     
  • Couples Retreat, 2009    
  • Armored, 2009
1990'lar
  • L'Homme au masque d'or, 1990
  • La Femme Nikita, 1990
  • Loulou Graffiti, 1991
  • L'Opération Corned-Beef, 1991
  • Kurenai no buta, 1992
  • La Vis, 1993
  • Paranoïa, 1993
  • Flight from Justice, 1993
  • Les Visiteurs, 1993
  • Léon, 1994
  • Les Truffes, 1995
  • French Kiss, 1995
  • Al di là delle nuvole, 1995
  • Görevimiz: Tehlike, 1996
  • Le Jaguar, 1996
  • Roseanna's Grave, 1997
  • Un amour de sorcière, 1997
  • Les Soeurs Soleil, 1997
  • Les Visiteurs II: Les Couloirs du temps, 1998
  • Godzilla, 1998
  • Ronin, 1988
1980'ler
  • The Moroccan Stallion, 1980   
  • La Passante du Sans-Souci, 1982
  • Le Dernier Combat, 1983
  • Le téléphone sonne toujours deux fois, 1985
  • Subway, 1985
  • Le Grand Bleu, 1988

Görev Aldığı Yapımlar

Jean Reno Fotoğrafları

Jean Reno İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları