Kevin Costner

Kevin Costner

Kevin Costner
Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.1.1955

Doğum Yeri: Lynwood, ABD

ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.

Filmografi
1982 Stacy's Knights
1982 Chasing Dreams
1982 Night Shift
1982 Frances
1983 Table for Five
1983 The Big Chill
1983 Testament
1984 The Gunrunner
1985 Fandango
1985 Silverado
1985 American Flyers
1986 Sizzle Beach, U.S.A.
1986 Shadows Run Black
1987 The Untouchables
1987 No Way Out
1988 Bull Durham
1989 Field of Dreams
1990 Revenge (oyuncu ve yapımcı)
1990 Dances with Wolves (oyuncu, yapımcı ve yönetmen)
1991 Madonna: Truth or Dare (dokümenter)
1991 Robin Hood: Prince of Thieves (oyuncu, yapımcı)
1991 JFK
1992 Oliver Stone (dokümenter)
1992 Beyond 'JFK': The Question of Conspiracy (dokümenter)
1992 The Bodyguard (oyuncu, yapımcı)
1992 Amazing Stories: Book One
1993 A Perfect World
1994 A Century of Cinema (dokümenter)
1994 Wyatt Earp (oyuncu, yapımcı)
1994 The War
1995 Waterworld (oyuncu, yapımcı ve yönetmen)
1996 Tin Cup
1997 Sean Connery, An Intimate Portrait (dokümenter)
1997 The Postman (yönetmen, yapımcı, oyuncu)
1999 Message in a Bottle (oyuncu, yapımcı)
1999 For Love of the Game
1999 Play It to the Bone (Cameo)
2000 Thirteen Days (oyuncu, yapımcı)
2001 3000 Miles to Graceland
2002 Dragonfly
2003 Open Range (oyuncu, yapımcı ve yönetmen)
2005 The Upside of Anger
2005 Rumor Has It
2006 The Guardian
2007 Mr. Brooks
2008 Swing-Vote
2009 The New Daughter
2012 Hatfields & McCoys
2014 3 Days to Kill
2016 Criminal

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Costner Fotoğrafları

Kevin Costner İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları