Mert Fırat

Mert Fırat

Mert Fırat
Oyuncu, Senarist, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.1.1981

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, senarist. Tam adı Şahabettin Mert Fırat'tır.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezundur.

Filmografisi

2015 Serçe Sarayı
2015 Bir Varmış Bir Yokmuş (Senaryo)
2014 Gece (Senaryo)
2014 The Water Diviner (2014)
2013 Erkek Tarafı Testosteron
2013 İntikam
2013 Kelebeğin Rüyası
2011 Unutma Beni İstanbul
2011 Devrimden Sonra
2011 Dedemin İnsanları
2011 Bir Ömür Yetmez
2011 Beni Unutma
2010 Atlıkarınca (Senaryo)
2009 Kapalıçarşı
2009 Başka Dilde Aşk (Senaryo)
2007 Yersiz Yurtsuz
2007 Hayattan Korkma
2006 İşte Benim
2006 Binbir Gece
2000 Bizim Evin Halleri

Tiyatro

2015 En Kısa Gecenin Rüyası
2014 Parkta Güzel Bir Gün
2013 Bütün Çılgınlar Sever Beni
2012 Antonius ile Kleopatra - Oyun Atölyesi
2008 Testosteron - Oyun Atölyesi
2006 Hırçın Kız - Oyun Atölyesi
2004 Atları da Vururlar - Ankara Devlet Tiyatrosu
2003 Palyaço Prens - Ankara Devlet Tiyatrosu
2002 Şeyh Bedrettin - Ankara Devlet Tiyatrosu
2001 Suç ve Ceza - Ankara Devlet Tiyatrosu
1999 Hastalık Hastası - Söder Theatre, İsveç

Görev Aldığı Yapımlar

Mert Fırat Fotoğrafları

Mert Fırat İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler