Metin Keçeci

Metin Keçeci

Metin Keçeci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1975

Doğum Yeri: Hakkari, Türkiye

Kürt kökenli Türk oyuncu.

Hayatı

1975 Hakkari doğumlu olan Metin Keçeçi 10 yaşındayken tiyatro ile tanıştı. Hakkari'de İlim Sağlık Kültür Araştırma Vakfı bünyesinde 1993 yılında tiyatro grubu kurdu ve çeşitli oyunlar oynadı.

2007 yılında 'Hokkabaz' adlı sinema filminde rol aldı ve aynı yıl Bir Demet Tiyatro adlı dizide rol aldı. 2002 yılında İstanbul'a yerleşti. 2003 yılında yerel bir kanalda show programı sundu. 2004 yılında TRT 1 de 'Fırtınalı Hayatlar' adlı dizide rol aldı ve aynı yıl TGRT kanalına çekilen 'Bodrum Hakimi' adlı tv filminde rol aldı. 2005 yılında BKM Atölye oyuncularına katıldı ve aynı yıl 'Organize İşler' adlı sinema filminde rol aldı ve yine aynı yıl 'Hacivat ve Karagöz neden öldürüldü?' adlı sinema filminde rol aldı.

Metin Keçeci'nin klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile başrolünü oynadığı 'Vay Başıma Gelenler' adlı komedi filmi, 4 Ekim 2013 tarihinde vizyona girdi. Bu filmde Metin Şentürk de rol almıştır.

Filmografi

2017 Düzensiz Düzenbazlar
2016 Vezir Parmağı
2016 Temel ile Dursun İstanbul'da
2016 Parayı Bulduk
2014 Yarının Adı Başka
2014 Vitrin (Kısa Film)
2014 Sonsuz Bir Aşk
2013 Vay Başıma Gelenler
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat
2008 A.R.O.G
2005 Organize İşler
2005 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?

Televizyon

2016 Hayatımın Aşkı
2012 Düşman Kardeşler
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2007 Bez Bebek
2006 Bir Demet Tiyatro
2005 Bodrum Hakimi (TV Filmi)
2004 Türkü Filmi

Görev Aldığı Yapımlar

Metin Keçeci Fotoğrafları

Metin Keçeci İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler