Mischa Barton

Mischa Barton

Mischa Barton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.01.1986

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

ABD'li oyuncu. Aslen yarı İngiliz ve İrlanda asıllı olan Barton daha sonra ABD vatandaşlığına geçmiştir. 

Günümüzde New York'ta yaşamaktadır. En iyi bilinen rolü The O.C. adlı Amerikan televizyon dizisindeki Marissa Cooper karekteridir.

Filmografisi
Işkence 3d  (2013)  
A Resurrection  (2013)  
Apartment 1303 3D  (2012)  
Cyberstalker  (2012)  
Dikkat Bebek Var  (2012)  
The Science of Cool  (2011)  
Totally Perfect  (2011) 
Into The Darkness (ı)  (2011)  
Ben Banks  (2011)  
Setup  (2011)  
The Sibling  (2011)  
Ben Banks’ın Başındaki Felaketler  (2011)  
Don't Fade Away  (2010)  
Upstate  (2010)  
Homecoming  (2009)  
Walled In  (2009)  
Bhopal: Prayer for Rain  (2009)  
Assassination of a High School President  (2008)  
You And I  (2008)  
Virgin Territory  (2007)  
St. Trinian's  (2007)  
Kayıp Yüzük  (2007)  
Bakireler Diyarı  (2007)  
Aşk Yolculuğu  (2006)  
Scenes They Don't Want You To See  (2006)  
Oktan  (2003)  
A Ring Of Endless Light  (2002)  
Kayıp Ve Çılgın  (2001)  
Tart  (2001)  
Skipped Parts  (2000)  
Frankie Ve Hazel  (2000) 
Paranoid  (2000)  
Altıncı His  (1999)  
Aşk Engel Tanımaz  (1999)  
Pups  (1999)  
Lawn Dogs  (1997) 

Oyuncu Olduğu Diziler 
The Beautiful Life: Tbl  (2009)  
The O.C.  (2005)  
The O.C.  (2004)  
The O.c  (2004)  
the O.C.  (2003) 

Görev Aldığı Yapımlar

Mischa Barton Fotoğrafları

Mischa Barton İle İlgili Haberler