.
Öfkesi her zaman burnunda uyuşturucu tüccarı Jake Mazursky (Ben Foster), Johnny Truelove’a olan borcunu ödemekte başarısız kalınca San Fernando Vadisinde sinirler gerilir ve bölgede egemenlik mücadelesi hızla tırmanır. Paralarını alamayan Johnny ve çetesi, fevri bir karar alarak Jake’in 15 yaşındaki küçük kardeşi Zack’i (Anton Yelchin) kaçırırlar.
Çocuğu kaçırdıktan sonra Palm Springs’te yollarına devam eden gençler, onu rehine olarak saklama kararı almışlardır. Ancak zaman içinde onu da kendi günlük programlarına dahil etmeye başlarlar. Artık küçük çocuğu da kendi eğlence partilerine götürmektedirler.
Zaman ilerledikçe Johnny’nin çetesindeki herkes artık Zack’in aslında bir rehine, bir “çalınmış çocuk” olduğunu gözden kaçırmış yada unutmuş gibidir. Geriye de gönderemezler. Saatler geçerken Zack probleminin varlığına ilişkin çözüm önerileri giderek önemini kaybeder. Bu problemle ilgili olarak berbat kararları daha da berbat kararlar izlemeye başlamıştır.
Ziyaretçi Görüşleri
1
puan
cihan çepni
07.09.2007 16:17:00
ya film iğrençti gerçekten film de çok açık sahneler varmış iğrenç bir film
5
puan
gülcem
02.04.2007 09:13:00
eh işte fena değildi.ben aksıyon beklıyodum fragmanlara bamkıstım.ama aksıyon yok denecek kadar azdı. ilk seansta coksıklıdım. ve cok kufurluydu,acık sahneler cok vardı.klsık amerikan fılmi gercekten.bu fılmden sadece bol kufur öğrenıosunuz baskada bır öğretıcı ders alıcı yanı yok :)
1
puan
doktr
23.03.2007 23:12:00
film tek kelimeyle saçma argo kelimeler ve sex sahneleri iğrenç . sansürlenmesi gerekir. sakıncalı bir film aileninzle ve çocuklarınızlagitmeyin.pikolojiniz bozulur gerilir sinirden uykularız kaçabilir
10
puan
isa yesilkılınc
22.03.2007 00:56:00
film cok superdi.dersem ayıp edrim.filmin basında cok acık bir bicimde UYUDUM.arkadsim bazı ONEMLİ SAHNELERDE ,beni kaldırdı.yani bu filme gidecegime oturup evde alman belgesli izleseydim daha iyi olurdu..a.e.o.
3
puan
ayben
20.03.2007 21:11:00
filmi sıkıcı buldum. klasik bir film.bruce willis ise figuran gibi kalmış filmde. yazık olur paranıza benden söylemesi.
(c) interSinema.com - interSinema.com'da yayınlanan
materyaller, önceden izin alınarak ve kaynak gösterilerek yayınlanabilir.
Bize iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa lütfen buraya tıklayınız.
Bulunduğunuz sayfa: Rehine Filmi