Scott Eastwood

Scott Eastwood

Scott Eastwood
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.3.1986

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

Scott Clinton Reeves ya da bilinen adıyla Scott Eastwood, Amerikalı oyuncu ve model. Clint Eastwood'un en küçük çocuğudur.

Filmografi

2018 Pacific Rim: Uprising
2017 Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Live by Night
2016 Snowden
2016 Suicide Squad
2016 Overdrive
2015 Seninle Bir Ömür
2015 Walk of Fame
2015 Diablo
2015 Mercury Plains
2014 Fury
2014 Mükemmel Dalga
2014 İntikam
2013 Teksas Katliamı 3
2012 The Forger
2012 Hayatımın Atışı
2011 Kulübe
2011 Aslan Yahuda
2009 Shannon'ın Gökkuşağı
2009 Yenilmez
2008 Player 5150
2008 Gran Torino
2007 Bir Amerikan Suçu
2007 Pride
2006 Atalarımızın Bayrakları
2004 Hip-Hop Dansçıları

Televizyon

2014 Chicago PD
2013 Chicago Fire

Müzik Videoları

2015 Wildest Dreams

Ödülleri

2015 Teen Choice Awards - Choice Movie Actor: Drama, The Longest Ride
2014 National Board of Review Awards - Best Cast, Fury

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Eastwood Fotoğrafları

Scott Eastwood İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler