Sedef Avcı

Sedef Avcı

Sedef Avcı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.01.1982

Doğum Yeri: istanbul, Türkiye

Kanal D'de yayınlanan Menekşe ile Halil ve Ezel adlı dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır.

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Gaye Sökmen Ajansı'na bağlı olarak mankenlik yapmıştır. 1997 Elite Model Look birincisidir. Model ve oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlidir

Filmografi:
2007 Hayattan Korkma
2009 Romantik Komedi
2013 Romantik Komedi 2

Televizyon:
1997 Böyle mi Olacaktı
2005 Yanık Koza
2007 Menekşe ile Halil
2007, 2009 Yaprak Dökümü
2009-2010 Ezel
2010 Umut Yolcuları
Arka Sokaklar
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2012 Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi

Görev Aldığı Yapımlar

Sedef Avcı Fotoğrafları

Sedef Avcı İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları