Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 22.07.1992

Doğum Yeri: Grand Prairie, Teksas, ABD

ABD'li oyuncu ve şarkıcı. 

En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

Selena'nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi; Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. 'Kiss & Tell','A Year Without Rain' ve 'When The Sun Goes Down' adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack'larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı.

Filmografi
13 Reasons Why
(2013)
Getaway
(2013)
Feed the Dog
(2013)
Behaving Badly
(2013)
The Wizards Return: Alex Vs. Alex
(2013)
Otel Transilvanya
(2012)
Bahar Tatili
(2012)
Aftershock
(2012)
Muppets
(2011)
College Sutck In The
(2011)
Monte Carlo
(2011)
Ramona and Beezus
(2010)
Arthur 3: The War of the Two Worlds
(2010)
Mtv Video Music Awards 2010
(2010)
Arthur: Maltazar´ın İntikamı
(2009)
Hannah Montana Ile Güvertedeki Sihirbazlar
(2009)
Wizards Of Waverly Place: The Movie
(2009)
Another Cinderella Story
(2008)
Brain Zapped
(2006)
Spy Kids 3-D: Oyun Bitti
(2003)
Erkekler Ne Ister?
(0)
The Sky is Everywhere
(0)
Prenses Koruma Programı
(0)

Oyuncu Olduğu Diziler 
Sihirbaz Kardeşler
(2011)
Sihirbaz Kardeşler
(2010)
Sihirbaz Kardeşler
(2010)
Sihirbaz Kardeşler
(2008)
Sihirbaz Kardeşler
(2007)
magic Mom
(0)
Seslendirdiği Filmler
Otel Transilvanya
(2012)
Khumba
(2012)
Muppets
(2011)
Monte Carlo
(2011)
Arthur 3: The War of the Two Worlds
(2010)

Görev Aldığı Yapımlar

Selena Gomez Fotoğrafları

Selena Gomez İle İlgili Haberler