Serdar Gökhan

Serdar Gökhan

Serdar Gökhan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 01.01.1946

Doğum Yeri: Bolu, Türkiye

Gerçek ismi Nusret Ersöz olan aktör 1946 yılında Bolu'da dünyaya gelmiştir.Yaşamı boyunca birçok filmde yer almıştır.İlk Başrol oynadığı film Kadırgalı Alidir.Ayrıca Çizgi roman ressamlığı yaptı.Asıl mesleği resim sanatıdır.

Önemli filmleri: Gökçe Çiçek, Irmak (Lütfi Ö. Akad), Kara Doğan (Yılmaz Duru)
Filmografi

  Kurt Seyit Ve Şura 2014 - Oyuncu
  Babalar Ve Evlatlar Sezon 1 2012 - Oyuncu
  Fatmagül'ün Suçu Ne? Sezon 2 2011 - Oyuncu
  Kırmızı Işık Sezon 1 2008 - Oyuncu
  Elif Sezon 1 2008 - Oyuncu
  Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2006 - Oyuncu
  Pertev Bey'in Üç Kızı Sezon 1 2006 - Oyuncu
  Sev Kardeşim Sezon 1 2006 - Oyuncu
  Karaoğlan Sezon 1 2002 - Oyuncu
  Akşam Güneşi Sezon 1 1999 - Oyuncu
  Kanayan Yara 1994 - Oyuncu
  Kanayan Yara - Bosna Mavi Karanlık 1994 - Oyuncu
  Kurdoğlu 3 / Bu Yola Baş Koyduk 1992 - Oyuncu
  Ahmet Hamdi Bey Ailesi Sezon 1 1991 - Oyuncu
  Polis Görev Başında 1990 - Oyuncu
  Av 1989 - Oyuncu
  Kanun Savaşçıları 1989 - Oyuncu
  Utanç Yılları 1987 - Oyuncu
  Yeniden Doğmak Sezon 1 1987 - Oyuncu
  Namusun Bedeli 1986 - Oyuncu
  Altın Kafes 1982 - Oyuncu
  Yıkılış 1978 - Oyuncu
  Meryem Ve Oğulları 1977 - Oyuncu
  Mavi Mercedes 1977 - Oyuncu
  Şeref Yumruğu 1977 - Oyuncu
  Yuvanın Bekçileri 1977 - Oyuncu
  Analar ölmez 1976 1976 - Oyuncu
  Kan Kardeşler 1976 - Oyuncu
  ölüme Yalnız Gidilir 1976 - Oyuncu
  Selam Dostum 1976 - Oyuncu
  Sevdalılar 1976 - Oyuncu
  Acı Severim Tatlı Döverim 1975 - Oyuncu
  Bu Osman Başka Osman 1975 - Oyuncu
  Cellat 1975 - Oyuncu
  Hesap Günü 1975 - Oyuncu
  İntihar 1975 - Oyuncu
  İsyan 1975 - Oyuncu
  Macera 1975 - Oyuncu
  Namıdiğer Çolak 1975 - Oyuncu
  Turhanoğlu 1975 - Oyuncu
  Yatık Emine 1974 - Oyuncu
  Bir Damla Kan Uğruna 1974 - Oyuncu
  Deli Ferhat 1974 - Oyuncu
  Dövüşe Dövüşe Öldüler 1974 - Oyuncu
  Karanlık Yıllar 1974 - Oyuncu
  Silahın Elinde Kardeş 1974 - Oyuncu
  Unutama Beni 1974 - Oyuncu
  Unutma Beni 1974 - Oyuncu
  Vur Be Ramazan 1974 - Oyuncu
  Beklenmeyen Adam 1973 - Oyuncu
  Dağ Kanunu 1973 - Oyuncu
  Hudutların Kartalı 1973 - Oyuncu
  ikibin Yılın Sevgilisi 1973 - Oyuncu
  İnsanlık Ölmedikçe 1973 - Oyuncu
  Kara Orkun 1973 - Oyuncu
  Kara Pençe 1973 - Oyuncu
  Kara Pençe'nin İntikamı 1973 - Oyuncu
  Kır çiçeği 1973 - Oyuncu
  Kurt Yemini 1973 - Oyuncu
  Soğukkanlılar 1973 - Oyuncu
  Vur Emri 1973 - Oyuncu
  Malkoçoğlu Kurt Bey 1972 - Oyuncu
  Acı Yudum 1972 - Oyuncu
  Akma Tuna 1972 - Oyuncu
  Dudaktan Dudağa ölüm 1972 - Oyuncu
  Estergon Kalesi 1972 - Oyuncu
  Gökçeçiçek 1972 - Oyuncu
  Irmak 1972 - Oyuncu
  İstanbul Kabadayısı Kara Murat 1972 - Oyuncu
  Kara Doğan 1972 - Oyuncu
  Kurt Bey 1972 - Oyuncu
  Asyanın Tek Atlısı Baybars 1971 - Oyuncu
  Kadırgalı Ali 1971 - Oyuncu

Görev Aldığı Yapımlar

Serdar Gökhan Fotoğrafları

Serdar Gökhan İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları