Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.06.1973

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

İlk ve Orta öğrenimini Üsküdar'da Lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise'den sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamlarında oynadığı Kokoreççi tiplemesiyle duyurmuştur.





Filmografisi

  • Arka Sokaklar, 2011
  • Akasya Durağı, 2010
  • Anı Yaşamak, 2010
  • Çakallarla Dans, 2010
  • Umut Yolcuları, 2010
  • Sonsuz, 2009
  • Anında Görüntü Show, 2008
  • Usta, 2008
  • Hakimiyet, 2008
  • Komedi Dükkanı, 2007
  • Gönül, 2006
  • Savcının Karısı, 2005
  • Canın Sağolsun, 2005
  • Anlat İstanbul, 2004
  • Eğreti Gelin, 2004
  • Gülizar, 2004
  • Bir Aşk Hikayesi, 2004
  • Kayıp Aşklar, 2004
  • Sultan Makamı, 2003
  • İnşaat, 2003
  • Azad, 2002

1990'lar

  • Yılan Hikayesi, 1999
  • Affet Bizi Hocam, 1998
  • Sevda Kondu, 1996
  • Köşe Kapmaca, 1996
  • Çiçek Taksi, 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Şevket Çoruh Fotoğrafları

Şevket Çoruh İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları