Tom Cruıse Yeni Bir Şirketle Anlaştı
30.08.2006
Paramount şirketi tarafından sözleşmesi yenilenmeyen sinema dünyasının en çok kazanan oyuncusu Tom Cruise yeni bir ortak buldu. Sanatçı,2 yıllığına First and Goal adlı yatırım şirketiyle anlaştı.
Paramount şirketi tarafından sözleşmesi yenilenmeyen sinema dünyasının en çok kazanan oyuncusu Tom Cruise yeni bir ortak buldu. Sanatçı,2 yıllığına First and Goal adlı yatırım şirketiyle anlaştı.
Variety'nin haberine göre, Paramount ile 1 hafta önce yolları ayrılan Tom Cruise ile Paula Wagner, yeni bir ortak bulmakta gecikmedi.
Washington Redskins futbol takımının sahibi Daniel M. Snyder, emlak ve bankacılık üzerine faaliyet gösteren NVR şirketinin patronu Dwight Schar ve Six Flags başkanı Mark Shapiro'nun başında bulunduğu First and Goal ile Cruise/Wagner Productions arasında 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Sözleşmenin, Cruise'un ortağı bulunduğu yapım şirketinin 2 yıl boyunca film çalışmalarını ve masraflarını karşılayacağı, bu sürenin sonunda sözleşmenin uzatılabileceği belirtildi. Şimdilik sadece genel giderler ve projeler üzerinde yoğunlaşan anlaşmanın ileride daha da genişletilebileceği ifade edildi.
Haberde adı geçen kişilerle ilgili bilgi için tıklayın:
Kaynak: Haberler.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İtalya'dan 2 Türk filmine 2 ödül İtalya'nın başkenti Roma'daki 14'üncü MedFilm Festivali'nde yarışan filmler arasında ödüllerin sahipleri belli oldu. Semih Kaplanoğlu'nun 'Yumurta'sı, Euroimage İtalya ödülüne, uzun metrajlı film dalı... |
|
|