Senaryo ve başrolu iki Türk'e ait olan ''Kanak Hücumu'' adlı film, Kasım ayında Münih'te gösterime girecek haberi

intersinema.com

 Ana Sayfa | Vizyondaki Filmler | Gelecek Filmler | Haberler | Film Arşivi | Kişi Arşivi | Seanslar | İletişim

 

08 Eylül 2008 Pazartesi

 
interSinema'da Ara:
 
 
TOP10 FİLM
E-MAİL LİSTELERİ
SİTE HARİTASI
YAZARLAR
KÜNYE
BİZE YAZIN
Senaryo ve başrolu iki Türk'e ait olan ''Kanak Hücumu'' adlı film, Kasım ayında Münih'te gösterime girecek haberi

 

SİNEMA HABERLERİ

Haberlerde kelime ara:
tüm haberler

Senaryo ve başrolu iki Türk'e ait olan ''Kanak Hücumu'' adlı film, Kasım ayında Münih'te gösterime girecek
22.10.2000
Senaryosunu Feridun Zaimoğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini tanınmış Alman rejisör Lars Becker'in yaptığı ve başrolünü Türk kökenli 25 yaşındaki aktör Haluk Piyes'in oynadığı "Kanak Hücumu" adlı film, Almanya'nın Münih kentinde Kasım ayında gösterime girecek.

Haluk Piyes, Münih'te yaptığı basın toplantısında, film ile ilgili bilgi verdi ve soruları cevaplandırdı.
şımdiye kadar 3 Alman filminde rol aldığını ve 1 yıl ABD'nin California eyaletinde "aktör okulu"na gittiğini anlatan Haluk Piyes, bu arada kendi yazdığı bir film senaryosunun da beğenilerek satın alındığını belirtti.

Köln kentinde hukuk öğrenimine devam eden, Alman ve Amerikan sinema çevreleri tarafından ümit vaat eden yetenekli bir oyuncu olarak görülen Haluk Piyes, Türkiye'den teklif gelmesi halinde, Türk yönetmen ve prodüktörler ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.

"Kanak Hücumu", Almanya'nın Kiel kentinde ya?ayan yabancıların, ağırlıklı olarak Türklerin sosyal ya?amlarını ve beklentilerini gerçekçi bir üslupla gözler önüne seriyor.


Kaynak: Netgazete

   

Ana Sayfa - Vizyondaki Filmler - Gelecek Filmler - Haberler - Film Arşivi - Kişi Arşivi - Sinema Salonları ve Seanslar
Yazarlar - Film Önerisi - Top10 Film - Linkler - Künye - Reklam Yayınlama - Bize Yazın intersinema.com

(c) interSinema.com - interSinema.com'da yayınlanan materyaller, önceden izin alınarak ve kaynak gösterilerek yayınlanabilir.
Bize iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa lütfen buraya tıklayınız.
Bulunduğunuz sayfa: Senaryo ve başrolu iki Türk'e ait olan ''Kanak Hücumu'' adlı film, Kasım ayında Münih'te gösterime girecek haberi