Nora’nın yarası, komedinin karası haberi

intersinema.com

 Ana Sayfa | Vizyondaki Filmler | Gelecek Filmler | Haberler | Film Arşivi | Kişi Arşivi | Seanslar | İletişim

 

16 Mayıs 2008 Cuma

 
interSinema'da Ara:
 
 
TOP10 FİLM
E-MAİL LİSTELERİ
SİTE HARİTASI
YAZARLAR
KÜNYE
BİZE YAZIN
Nora’nın yarası, komedinin karası haberi

 

SİNEMA HABERLERİ

Haberlerde kelime ara:
tüm haberler

Nora’nın yarası, komedinin karası
26.10.2000
“Romantik yönetmen” Nora Ephron, değışik bir türde film çekmenin heyecanı içinde. Ephron heyecanını, “Hiçbir romantik yönü olmayan bir film çekme ?ansını değerlendirdim. Bu, zengin olma hırsıyla yanıp tutu?an insanlarla ilgili bir film” sözleriyle ifade ediyor. “Mesajınız Var”(You’ve Got Mail), “Harry Sally’le Tanışınca”(When Harry Met Sally) gibi romantik komedi (Bu laf da sıktı artık!) filmlerinin arkasındaki yaratıcı güç olan Nora Ephron’un yeni sinema macerasının adı “Lucky Numbers”. Yönetmen yeni filmini “karanlık bir komedi” olarak nitelendiriyor.



Bu “karanlık komedinin” oyuncu kadrosu ise tam bir yıldızlar karması. Kimler yok ki; John Travolta, Tim Roth, Bill Pulmann, Lisa Kudrow ve Ed O’Neill ilk akla gelenler. başroldeki John Travolta, Pennsylvania’da yerel bir televizyon kanalının ünlü hava raporu sunucusu ve aynı zamanda bir kar motosikleti mağazası sahibi olan Russ Richards’ı canlandırıyor. Beklenmedik derecede sıcak geçen kış mevsimi sonucu kar motosikleti satışları düşünce, Russ Richards iflasın eşığine geliyor. Çok sevdiği evi, Jaguar marka arabası ve eyalette sahip olduğu şöhreti korumak için bir?eyler yapması gereken Russ’un aklına eyalet piyangosunu hileyle kazanmak gibi parlak bir fikir geliyor. Bunu gerçekle?tirmek için çalıştığı TV kanalında yayınlanan piyango çekilışini yapan güzel ?ahsiyet Crystal Latroy’u (Lisa Kudrow) ayartıyor ve olaylar kopuyor.

Sadık hayranlara soğuk du?
Amerika’da 27 Ekim’de gösterime girecek olan “Lucky Numbers”, kara komedi severleri tatmin edeceğe benzer. Ama Ephron’un sadık hayranları için bu değışimin ne gibi travmalara yolaçabileceğini kestirmek pek kolay değil doğrusu! Aslına bakarsanız Nora Ephron’un da bunu pek kafaya taktığı yok. “Gidip kendilerini vursunlar” diyor Ephron pervasızca. “Ciddi konu?mak gerekirse, insanların gerçekten sizi bu kadar düşündüklerini sanmak büyük bir hata olur. Umarım onlar bunu eğlenceli bir film olarak algılarlar, çünkü benim filmi yapma amacım bu”.


Haberde adı geçen kişilerle ilgili bilgi için tıklayın:
   

Ana Sayfa - Vizyondaki Filmler - Gelecek Filmler - Haberler - Film Arşivi - Kişi Arşivi - Sinema Salonları ve Seanslar
Yazarlar - Film Önerisi - Top10 Film - Linkler - Künye - Reklam Yayınlama - Bize Yazın

(c) interSinema.com - interSinema.com'da yayınlanan materyaller, önceden izin alınarak ve kaynak gösterilerek yayınlanabilir.
Bize iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa lütfen buraya tıklayınız.
Bulunduğunuz sayfa: Nora’nın yarası, komedinin karası haberi


perde - Sadece Türkçe Oyunlar - Özel Hastaneler - çiçek - lazer epilasyon - İnsan Kaynakları - Prefabrik yapı - Hastane - Sağlık - çiçekçiler - Psikoloji Psikolog - çiçekçi - Güneş Yanığı - Zayıflama Bandı - Hastaneler - son dakika - çiçek - çiçekçiler - cicekci - çiçekçi - çiçek - Bahar Yorgunluğu - çiçek siparişi - çiçekçiler - çiçekçi
[Buraya reklam verin]