Antalya’ya veda!
26.10.2007
|
44. Antalya Altın Portakal ve 3. Uluslararası Avrasya Film Festivali’ne katılan yönetmen Francis Ford Coppola ile Sophie Marceau ve Christopher Lambert Antalya’dan ayrıldı. |
Festivalin onur konuğu olarak dün ailesiyle birlikte özel uçakla Antalya’ya gelen “Baba” filmlerinin yönetmeni Coppola, bu sabah özel uçakla Antalya’dan ayrıldı. Coppola’ya, yönettiği, dün akşam Türkiye’de ilk kez gala gösterimi yapılan “Youth Without Youth” filminin gösteriminden önce, “Onur Ödülü” verilmişti.
Festival dolayısıyla 3 gündür Antalya’da bulunan Fransız oyuncular Sophie Marceau ile Christophe Lambert de bu sabah Antalya’dan ayrıldı. Marceau’nun yönetmenliği yaptığı, aynı zamanda Christophe Lambert ile başrolünü paylaştığı ve 3. Uluslararası Avrasya Film Festivali’nde yarışan “Hotel Riviera” adlı filmin galası için Antalya’ya gelen ünlü ikili, tarihi Kaleiçi semtinde gezip, alışveriş yaparak kentin keyfini çıkardı. Marceau ile Lambert’in ele ele romantik dakikalar yaşadıkları Kaleiçi gezilerini, yalnızca AA muhabirleri görüntülemişti.
Türk basınına röportajlar veren, film gösterimin ardından düzenlenen söyleşiye de katılan Marceau ve Lambert, bu sabah İstanbul aktarmalı uçakla Fransa’ya hareket etti.
Festival, Uluslararası Avrasya Film Festivali’ne katılan bazı dünyaca ünlü yönetmen ve oyuncuları da 29 Ekime kadar ağırlayacak.
Haberde adı geçen kişilerle ilgili bilgi için tıklayın:
|
|
|
|
|
|
'Deli Deli Olma' filminin basın toplantısı yapıldı Başrollerini Tarık Akan ve Şerif Sezer’in paylaşacağı, yönetmenliğini Murat SARAÇOĞLU’nun üstlendiği “DELİ DELİ OLMA” filminin basın toplantısı yönetmen ve oyuncuların katılımıyla City’s Nişantaşı Cit... |
|
|
A.R.O.G. vizyona giriyor Cem Yılmaz’ın vizyona çıktığı dönem gişe rekoru kıran filmi 'GORA'nın ana karakteri 'Arif'in yeni maceralarının beyazperdede gösterileceği 'A.R.O.G.'u, Ali Taner Baltacı ile Cem Yılmaz yönetti. Filmin... |
|
|
Jim Carrey ‘Bay Evet’ olarak dönüyor Komedyen Jim Carrey’nin “Bay Evet” olarak beyazperdeye döndüğü yeni filmi “Bay Evet/Yes Man” 16 Ocak’ta vizyona girecek.
Warner Bros Türkiye’den alınan bilgiye göre, “Ayrılık/The Break-Up” ve “Genç... |
|
|