Filmmor Kadın Kooperatifi’nden Sergi: Namus İçin Neler Çektik
13.01.2008
Filmmor Kadın Kooperatifi’nin organizasyonunda Namus İçin Neler Çektik isimli sergi İstanbul’da 13 Ocak 2008 Pazar günü 16:00 ‘da Yeni Melek’te açılıyor. Film ve fotoğraflar, sanatçıların izleyicilerle yüz yüze yapacağı söyleşilerle birlikte İstanbul, Van ve Diyarbakır’da sergilenecek. Sergi, European Cultural Foundation, Van Kadın Derneği, Van Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yeni Melek, Arjans ve Rafineri’nin katkılarıyla yapılıyor. Serginin fotoğraflarını Figen Ekti, Nilay Kepekçi, Nilgün Yurdalan ve Sine Boran Art; filmi ise Melek Özman, Ülkü Songül, Güliz Sağlam ve Birsen Atakan hazırladı.
|
|
|
|
|
|
'Deli Deli Olma' filminin basın toplantısı yapıldı Başrollerini Tarık Akan ve Şerif Sezer’in paylaşacağı, yönetmenliğini Murat SARAÇOĞLU’nun üstlendiği “DELİ DELİ OLMA” filminin basın toplantısı yönetmen ve oyuncuların katılımıyla City’s Nişantaşı Cit... |
|
|
A.R.O.G. vizyona giriyor Cem Yılmaz’ın vizyona çıktığı dönem gişe rekoru kıran filmi 'GORA'nın ana karakteri 'Arif'in yeni maceralarının beyazperdede gösterileceği 'A.R.O.G.'u, Ali Taner Baltacı ile Cem Yılmaz yönetti. Filmin... |
|
|
Jim Carrey ‘Bay Evet’ olarak dönüyor Komedyen Jim Carrey’nin “Bay Evet” olarak beyazperdeye döndüğü yeni filmi “Bay Evet/Yes Man” 16 Ocak’ta vizyona girecek.
Warner Bros Türkiye’den alınan bilgiye göre, “Ayrılık/The Break-Up” ve “Genç... |
|
|