Beyaz karakterleri beyaz perdede
16.09.2008
Beyazıt Öztürk bir yapımcıyla anlaşabilirse iki sevilen tiplemesi Hüsmen Ağa ile onu her fırsatta köşeye sıkıştırıp korkutan “Psikopat” sinema filminde buluşacak.
Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik” tiplemesinin sinemada büyük ilgi görüp son yılların en çok izlenen filmi olmasından sonra Beyazıt Öztürk de şov programında canlandırdığı “Hüsmen Ağa” ve “Psikopat” gibi tiplemeleri film haline getirmeye karar verdi. Geçen hafta CNN TÜRK’te ekrana gelen “Full Ekran” programına katılan Beyazıt Öztürk, “Hüsmen Ağa”, “Psikopat” gibi sevilen tiplemeleri bu yıl da “Beyaz Show”da yeniden canlandıracağını söyledi.
Haberde adı geçen kişilerle ilgili bilgi için tıklayın:
|
|
|
|
|
|
Beş Vakit yılın en iyi 5. filmi The Times ve The Sunday Times gazeteleri, 'Yılın En İyi 100 Filmi'ni belirledi. Reha Erdem'in yönettiği 'Beş Vakit' filmi, 'Yılın en iyi beş filmi' arasına girdi.
Bir süre önce ölen aktör Heath Le... |
|
|
Derviş Zaim’in Filmi “Nokta”ya Mısır’dan Ödül Yönetmenliğini Derviş Zaim'in yaptığı 'Nokta' filmi, 32. Uluslararası Kahire Film Festivali'nde 'En İyi Dijital Film' ödülü kazandı.
Başrolünü Mehmet Ali Nuroğlu, Settar Tanrıöğen ve Ser... |
|
|
Pandora’nın Kutusu, 23 Ocak 2009′da Sinemalarda Yönetmeliğini Yeşim Ustaoğlu’nun yaptığı başrollerini Tsilla Chelton, Derya Alabora, Övül Avkıran, Onur Ünsal ve Osman Sonant’ın paylaştığı “Pandora’nın Kutusu” 23 Ocak 2009’da Türkiye’de gösterime... |
|
|