|
Michael Jackson, 30. sanat yılını sahnede kutlayacak haberi |
|
|
|
|
Michael Jackson, 30. sanat yılını sahnede kutlayacak
18.04.2001
|
Ünlü Amerikalı pop şarkıcısı Michael Jackson, 30 yıllık müzik kariyerini ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki Madison Square'de vereceği konserle kutlayacak.
Jackson tarafından yapılan yazılı açıklamada, 7 Eylül'de vereceği konsere Marc Anthony, Britney Spears ve Whitney Houston'ın yanı sıra Shaggy, 'N Sync grubu ile kardeşlerinin de katılacağı belirtildi.
Sanatçı açıklamasında, ''Solo şarkıcı olarak 30 yıllık sanat yaşamımı, sahnede usta şarkıcılarla, dostlarımla ve bana destek verenlerle kutlayacağım için çok heyecanlıyım'' dedi.
Manhattan'daki konserin, Jackson'ın 60'lı yılların sonunda kardeşleriyle kurduğu ''The Jackson Five'' grubunun üyelerini 20 yıldan bu yana ilk kez sahnede buluşturacağı ve sanatçının Eylül ayında yeni bir albüm piyasaya çıkaracağı belirtiliyor
Kaynak: AA
|
|
|
Haberde adı geçen kişilerle ilgili bilgi için
tıklayın:
|
|
|
|
|