Fransız başkanlık seçimleri sırasında varoşlarda ayaklanma çıkmıştır. Bu kargaşada bir soygun plânlayan küçük bir hırsız çetesi başarısız olur; polisten kaçan bazı çete üyeleri, sınırda ıssız bir pansiyona saklanırlar. Nazi olan pansiyon sahibi, üzerlerinde faşist fantezilerini uygulamaya başlar. Karanlık odalarda her türlü aşağılanmaya tabi tutulurlar.
gerçektende otel filmi ve teksas katliamı karışımı gibi görünsede sinemada yeni bir korku filmi türünü yaratıyor savaş-korku yeni bir tür.Gerçekten bu film değişik bir soykırım meselesini anlatıyor içinde herşey var.oyunculuk süper hele başroldeki kız süper.Görüntüler gerçekçi hemde çok gerçekçi
8 puan
murat sarıoğlu
24.07.2008 21:30
işkene tazrzında film sevenlerin bence kaçırmaması gereken gerçekten güzel bir film. hayret ediyorum fransızlar bu kadar güzel filmi nasıl yapmışlar. kendi adıma kıyaslama yapacak olursam otel filminden daha iyi diyebilirim.
(c) interSinema.com - interSinema.com'da yayınlanan
materyaller, önceden izin alınarak ve kaynak gösterilerek yayınlanabilir.
Bize iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa lütfen buraya tıklayınız.
Bulunduğunuz sayfa: Sınır(da) Filmi