Taron Egerton

Taron Egerton

Taron Egerton
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.11.1989

Doğum Yeri: Birkenhead, Birleşik Krallık

Galli oyuncu. Tam adı Taron David Egerton'dur.

İngiliz televizyon dizisi The Smoke ve 2014 yapımı Kingsman: The Secret Service komedi-aksiyon filmindeki rolüyle tanınmıştır. 

Filmografi

2017 Love at First Sight (Kısa Film)
2016 Eddie the Eagle
2016 Sing (Seslendirme)
2015 Legend
2014 Testament of Youth
2014 Kingsman: The Secret Service
2013 Hereafter
2012 Pop

Televizyon

2014 The Smoke
2013 Lewis

Tiyatro

2012 The Last of the Hausmanns

Müzik Videosu

2015 Lazy Habits

Görev Aldığı Yapımlar

Taron Egerton Fotoğrafları

Taron Egerton İle İlgili Haberler

Portreler