Teresa Palmer

Teresa Palmer

Teresa Palmer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.2.1986

Doğum Yeri: Avustralya

Avustralyalı model ve aktris. Tam adı Teresa Mary Palmer'dir.

Palmer Adelaide, Güney Avustralya'da doğdu. Fakat Los Angeles'ta yaşadı. En bilinen rolü Bedtime Stories filmindeki Violet Nottingham karakteridir.

Filmografi

2017 Berlin Syndrome
2016 Too Legit (Kısa Film)
2016 The Choice
2016 Triple 9
2016 Lights Out
2016 Hacksaw Ridge
2016 Message from the King
2015 Knight of Cups
2015 Point Break
2014 Cut Bank
2014 Parts per Billion
2014 The Ever After (Aynı zamanda senarist ve yapımcı)
2014 Kill Me Three Times
2013 Warm Bodies
2013 Love and Honor
2012 Wish You Were Here
2011 I Am Number Four
2011 Take Me Home Tonight
2011 Bear (Kısa Film)
2011 Quirky Girl (Kısa Film)
2010 The Sorcerer's Apprentice
2008 Restraint
2008 Bedtime Stories
2007 December Boys
2006 2:37
2006 The Grudge 2
2005 Wolf Creek

Ödülleri

2015 Maui Film Festival - Yükselen Yıldız Ödülü (Scott Eastwood ile birlikte)
2011 Australian in Film - Atılım Ödülü (Joel Edgerton ve David Michôd ile birlikte)

Görev Aldığı Yapımlar

Teresa Palmer Fotoğrafları

Teresa Palmer İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları