Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.09.1981

Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı.[1] Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol adlı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.
atv'de yayılanan Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Karaeski karakterinin gençliğini canlandırdı.
Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.

Filmografisi:
2003 Bekleme Odası
2006 Kader ( Antalya Altın Portakal Film Festivali Behlül Dal Genç Yetenek Özel Ödülü,
İstanbul Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü,
Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Umut Veren Genç Oyuncu Ödülü)
İklimler Taksici
2007 Kartallar Yüksek Uçar Hasan Televizyon dizisi
Yumurta (Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü)
2008 Ali'nin Sekiz Günü Kemal
Girdap Konuşmacı
2009—2011 Ezel Televizyon dizisi
2009 Yeni Baştan Konuk oyuncu Televizyon dizisi
2010 Memleket Meselesi
Ayrılık Kemal
2012 Yeraltı
Toprağın Çocukları
Bu Son Olsun Ertuğrul
Dağ Bekir
Çanakkale 1915 Seyit Onbaşı

Görev Aldığı Yapımlar

Ufuk Bayraktar Fotoğrafları

Ufuk Bayraktar İle İlgili Haberler

Portreler


Dizi Fragmanları