Zeynep Gülmez

Zeynep Gülmez

Zeynep Gülmez
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.7.1974

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Türk tiyatrocu ve sinema oyuncusu. 

İlk ve Orta eğitimini Bursa'da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 1996 ile 1998 yılları arasında, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yaptı. 1998 yılında İstanbul'a yerleşti. 1999/2000 sezonun da Yalçın Menteş Tiyatrosu'nda, 2000/2001 sezonunda Kandemir Konduk Tiyatrosu'nda, 2004/2005 sezonunda Oyun Atölyesi'nde, 2007/2008 sezonunda Donkişot Tiyatro'da ve 2008/2009 sezonunda Tiyatro Cef'te oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok sinema, televizyon ve reklam çalışmaları yapmaktadır.

Filmografi

2017 Benimle Var Mısın?
2012 Rüzgarlar
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi
2000 Oyunbozan
2000 Abuzer Kadayıf
1999 Güle Güle
1998 Kaç Para Kaç
1950 Kaçış 1950

Televizyon

2015 Yeşil Deniz
2014 Tanıklar
2014 Otel Divane
2014 Düşler ve Umutlar
2012 Alemin Kıralı
2010 Kirli Beyaz
2009 Parmaklıklar Ardında
2008 Annem
2007 Ters Yüz
2006 Sev Kardeşim
2006 Selena
2005 Asla Unutma
2004 Şubat Soğuğu
2003 Hürrem Sultan
2003 Ayrılsak da Beraberiz
2002 Sırlar Dünyası
2002 Sevgi Ana
2002 Kınalı Kar
2002 Kuzenlerim
2001 Vay Anam Vay
2001 Cinlerle Periler
2000 Şemsi Paşa Pasajı
2000 Ona Bakma Bana Bak
2000 Eyvah Kızım Büyüdü
2000 Dikkat Bebek Var
1999 Küçük Besleme
1999 Bize Ne Oldu
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi
1992 Mahallenin Muhtarları

Tiyatro

Letafet (2008)
Karmakarışık (207)
Cimri (2004)
Medya Medya Nereye (2001)
Konuşan Törki
Helikopter
Bir Şehnaz Oyun
Hüznün Coşkusu
Düğün ya da Davul
Palyaçolar
Gölgenin Canı

Görev Aldığı Yapımlar

Zeynep Gülmez Fotoğrafları

Zeynep Gülmez İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler