A.J. Trauth

A.J. Trauth

A.J. Trauth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.9.1986

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li aktör, müzisyen ve yapımcı.

Tam adı Andrew James Trauth'tur. 7th Heaven (2003) ve Bones (2009) dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2017 Camp Cool Kids
2016 Moments of Clarity
2015 Welcome to Happiness
2012 Literally, Right Before Aaron (Kısa Film)
2008 The Last Word
2005 Fellowship
2005 Happy Endings
2003 Disney Channel Circle of Stars: Circle of Life (Kısa Video)

Televizyon

2012 Ro
2011 Rules of Engagement
2009 Bones
2006 Brandy ve Bay Bıyık (Seslendirme)
2006 Pepper Dennis
2006 Wild Hearts (TV Filmi)
2005 Numb3rs
2005 Kanıt Peşinde
2005 Ghost Whisperer
2005 Doktor House
2005 Mystery Woman: Game Time (TV Filmi)
2004 Kim Possible (Seslendirme)
2004 Fillmore! (Seslendirme)
2004 Oliver Beene
2004 Reba
2004 The Deerings (TV Filmi)
2003 7th Heaven
2003 Even Stevens
2003 Phil at the Gate (TV Filmi)
2003 The Even Stevens Movie (TV Filmi)
2003 You Wish! (TV Filmi)
2002 The Nightmare Room
1999 Search for the Jewel of Polaris: Mysterious Museum (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Wolfenstein II: The New Colossus
2014 Wolfenstein: The New Order

Görev Aldığı Yapımlar

A.J. Trauth Fotoğrafları

Portreler